Anime HaberleriAnime Önerileri

2022 Son Bahar Döneminde Kesinlikle İzlenmesi Gereken Animeler

Son Bahar geldi çattı. Sizler için bu son baharda çıkması planlanan ve çıktığı zaman hemen izlenmesi gereken animeleri derledik. Sizler için 2022 Son Bahar Animeleri.

Yaklaşan anime sezonunda herkes için bir şeyler var. Beklenen yeni sezonlardan, yepyeni anime filmlerine kadar. Listemizde en kaliteli olanlarına yer verdik. 2022’nin En İyi Animelerine geçelim artık!

1 My Hero Academia: 6. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

My Hero Academia: 6. Sezon çıkış tarihi: 1 Ekim 2022

My Hero Academia Konusu:

Hikâye günümüzde geçmektedir. Dünyanın bir çok yerinde özel güçler sahip insanlar yaşamaktadır. Oldukça yaygın bir hâle geldiğini de söylememiz mümkün. Fakat bu durumun yoğun bir hâle bürünmesi, ana karakterimiz Izuku Midoriya ‘yı etkilemiyor -ki kendisinin hiç bir özel gücü yok. Tabi bu durum yine de Izuku Midoriya’nın hayallerinin önüne geçemez… Ve işte bu hikâye, hayalleri olan bir genci anlatmaktadır.

2 Spy x Family: 2. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Spy x Family: Cour 2 çıkış tarihi: 1 Ekim 2022

Spy x Family Konusu:

Westalis isimli ülke adına çalışan ve kod adı “Alacakaranlık” olan bir casus, komşu ülke Ostania ile aradaki sürtüşmeyi durdurmak ve barışı sağlamak adına bir görev almıştır. Aldığı bu görevde Alacakaranlık, Ostanialı bir politikacı olan Donovan Desmond’a yakınlaşmak mecburiyetindedir ve bu görevi başarabilmek için sahte bir aile kurmak zorundadır. Yetimhaneden sahipleneceği Anya ve “Dikenli Prenses” olarak bilinen Yor ile tanışıp bir yuva kuracaklardır.

3 Mobile Suit Gundam: The Witch From Mercury

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Mobile Suit Gundam: The Witch From Mercury çıkış tarihi: 2 Ekim 2022

Mobile Suit Gundam: The Witch From Mercury Konusu:

Çok sayıda şirketin uzaya girdiği ve devasa bir ekonomik sistem kurduğu bir dönem. Uzak gezegen Mercury’den yalnız bir kız, mobil giysi endüstrisine hakim olan Beneritt Group tarafından yönetilen Asticassia Teknoloji Okulu’na transfer olur.

Adı Suletta Mercury. Saf kalbinde yanan kırmızı bir ışıkla, bu kız adım adım yeni bir dünyada yürüyor.

4 Golden Kamuy: 4. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Golden Kamuy: 4. Sezon çıkış tarihi: 3 Ekim 2022

Golden Kamuy Konusu:

Sugimoto, Meiji Dönemi’nde, Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido’da meydana gelen Rus-Japon Savaşından sağ olarak kurtulur. Savaş boyunca “Ölümsüz Sugimoto” olarak anılan bu adam, şimdilerde savaşta ölen arkadaşının karısını kurtarma ümidi ile altınla vaat edilmiş zenginliğin peşine düşer. Bu altın avcılığı süresince, yozlaşmış suçluların sakladığı altın gömüsüyle alakalı ipuçları bulur. Kötü iklim şartlarında hayatını kurtaran Aunili bir kızla ortak olarak, altını arayan amansız suçlulara karşı ölüm-kalım mücadelesine girerler.

5 Mob Psycho 100: 3. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Mob Psycho 100: 3. Sezon çıkış tarihi: 5 Ekim 2022

Mob Psycho 100 Konusu:

Kageyama Shigeo (nam-ı diğer “Serseri”) psişik güçlere sahip bir 8. sınıf öğrencisidir. Genç yaşından itibaren doğaüstü güçlerini pek çok alanda sergileme fırsatı bulsa da bu özelliklerinin insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görünce güçlerini giderek içinde saklamaya başlar. Artık tek arzusu, sınıfındaki Tsubomi adlı kızla arkadaşlık kurmak ve psişik güçlerini nasıl kullanacağını öğütleyen “rehberi”yle birlikte hayattaki amacını keşfetmektir.

6 Blue Lock

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Blue Lock çıkış tarihi: 8 Ekim 2022

Blue Lock Konusu:

2018 Dünya Kupası’ndaki kötü yenilgiden sonra, Japon Milli Takımı yeniden oluşum sürecine giriyor. Peki takımın eksiği nedir? Kesinlikle takımı zafere götürecek kilit bir golcü. Japonya Futbol Federasyonu, gole ve zafere aç ve geri düştükleri maçta bile her şeyi değişebilecek bir golcü yaratmayı kafaya koymuştur… ve bunun için, Japonya’nın 300 en iyi gelecek vadeden genç oyuncusunu bir araya getirirler. Önündeki herkesi geride bırakıp zirveye çıkan kim olacak?

7 Yowamushi Pedal: Limit Break 5. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Yowamushi Pedal: Limit Break 5. Sezon çıkış tarihi: 9 Ekim 2022

Yowamushi Pedal: Limit Break Konusu:

Sakamichi Onada liseye yeni başlamış, animeleri seven, kendine güveni olmayan bir gençtir. Başlangıçta anime kulübüne girmek istese de sayı yetersizliğinden ötürü kulübün açılmaması ve halihazırda ünlü bisiklet sürücüleri olan iki sınıf arkadaşıyla tanışması sonucu bisiklet kulübüne katılır. Yarışları tamamlamak için zorlu eğitimler yapmayı kabul eder ve farkında olmadığı bisiklet becerilerini keşfetmeye başlar.

8 Bleach: Thousand-Year Blood War

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Bleach: Thousand-Year Blood War çıkış tarihi: 11 Ekim 2022

Bleach Konusu:

Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo’nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Bir gün, shinigami (ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo’nun odasına camdan girer ve Ichigo’nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow (kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo’ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow’ları yok etmeye başlar.

9 Chainsaw Man

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Chainsaw Man çıkış tarihi: 11 Ekim 2022

Chainsaw Man Konusu:

Ne yazık ki, yararlılığını yitirdi ve yakuza ile sözleşmeli bir şeytan tarafından öldürüldü. Ancak, beklenmedik bir olayda Pochita, Denji’nin cesediyle birleşir ve ona elektrikli testere şeytanının güçlerini verir. Artık vücudunun bazı kısımlarını elektrikli testereye dönüştürebilen yeniden canlanan Denji, düşmanlarını hızlı ve vahşi bir şekilde dağıtmak için yeni yeteneklerini kullanıyor. Olay yerine gelen resmi iblis avcılarının dikkatini çeker ve onlardan biri olarak Kamu Güvenliği Bürosunda görev alır. Şimdi en zorlu düşmanlarla bile yüzleşme imkanına sahip olan Denji, basit gençlik hayallerini gerçekleştirmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek. 

10 Urusei Yatsura

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Urusei Yatsura çıkış tarihi: 14 Ekim 2022

Urusei Yatsura Konusu:

Dünya büyük bir krizde.Uzaylılar Dünyayı istila etmek istiyor. Insanların bütün umudu Dünyayı temsil edecek ve uzaylılar ile bir duello yapacak olan, Moroboshi Ataru’ya bağlıydı. Ama bir problem vardı. Ataru bir zamparaydı ve aptal bir kaybendendi.O nasıl başarılı olabilirdiki? Uzaylılar ile savaşmak için seçilen’ Dünyayı istila edecek Lum ise, onların kıvrımlı, bikinili prensesiydi. Ataru’nun şansına ise, bu duello bir yakalama oyunuydu. Ve yapması gereken tek şey Lum’ın boynuzlarını yakalamak. Onun şanssızlığına Lum uçabiliyordu, normal bir insan olarak, Ataru uçamıyordu. Tamda yenilecek gibi gözüken Ataru, Kız arkadaşı Shinobu ona kazanırsa: Onun ile evleneceği sözünü veriyordu. Bu teşvik Ataru’yu başarıya götürecek kadar motive etmişti. Ama tamda dünyayı kurtaracakken, Ataru başka bir problem ile yüz yüze geliyor. Lum, Ataru’nun yanlışlıkla söylediği bir şey yüzünden beraber evli olduklarını zannediyor.! Urusei Yatsura Sapık Ataru ve güzeller güzeli uzaylı Lum’ın ilişkisini anlatıyor. Ve bu süreç doğrusunda karşılaştıkları garip insanlarda dahil.

11 To Your Eternity 2. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

To Your Eternity 2. sezon çıkış tarihi: 23 Ekim 2022

To Your Eternity Konusu:

O, -gizemli ve ölümsüz bir varlık- kişiliği ve hiçbir duygusu olmadan dünyaya gönderildi. Her nasılsa o, çevresindeki yüksek enerjili nesnelerin şeklini alabiliyor. Önce bir küre olur. Sonra, bir kayanın formuna bürünür. Sıcaklık düşüp etraf beyaz bir örtü ile kaplandığında, karın şeklini alır. Yaralı, yalnız bir kurt topallayarak gelip son nefeslerini vermek için yere uzandığında, kurdun biçimine bürünür. Sonunda, bilinç kazanmıştır ve uçsuz bucaksız tundrayı dolaşırken bir çocuk ile karşılaşır. Karşılaştığı çocuk, yetişkinlerin sonu olmayan beyaz tundra denizinin çok ötesinde olduğu söylenen cenneti aramak için uzun zaman önce terk ettiği kasabada tek başına yaşamaktadır. Ancak yetişkinlerin çabaları boşunadır ve çocuk şu an kritik durumdadır. Çocuğun formunu elde ettiğinde, yeni deneyimler, yeni yerler ve yeni insanlar arayışında sonsuz bir yolculuğa çıkar…

12 Suzume no Tojimari (film)

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Suzume no Tojimari çıkış tarihi: 11 Kasım 2022

Suzume no Tojimari Konusu:

Kyushu’nun sakin bir kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Suzume, yolda “bir kapı arayan” genç bir adamla tanışır. Suzume adamı dağlardaki harap bir binaya kadar takip eder ve yıkımdan kurtulmuş gibi bağımsız, bozulmamış duran bir kapı bulur. Suzume görünmez bir güç tarafından çekildiğini hisseder ve kapıya uzanır. Çok geçmeden Japonya’nın her yerindeki kapılar ardı ardına açılmaya başlar. Ancak açılan kapılar, diğer tarafta yer alan felaketi engellemek için kapatılmalıdır. Böylece gizemli kapıların çağırdığı Suzume’nin “kapıları kapatma yolculuğu” başlar.

13 Vinland Saga 2. sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Vinland Saga 2. sezon çıkış tarihi: Ocak 2023

Vinland Saga Konusu:

Binlerce yıldır Vikingler, şiddet yanlısı en güçlü soylardan biri olarak kendilerine ad yapmışlardır. Vikinglerin en iyi savaşçılarından birinin oğlu olan Thorfinn, derinden beslediği intikam arzusunu yerine getirmek için yeteneklerini geliştireceği savaş alanlarında çocukluğunu geçirir.

14 Dr. Stone 3. sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Dr. Stone 3. sezon çıkış tarihi: Nisan 2023

Dr. Stone Konusu:

Kaçınılmaz bir günde, tüm insanlık kör edici bir ışık parlamasıyla donakalmıştı. Birkaç bin yıl sonra, Liseli Taiju uyanır ve kendini heykellerin dünyasında kaybolmuş şekilde bulur. Ama, yanlız değildir! Onun Bilime aşık arkadaşı Senku kalkmış ve bir kaç aydır çalışıyordu ve bilimin gücüyle medeniyeti yeniden inşa etmek için aklında bir fikri vardı.

15 Attack on Titan 4. Sezon, Bölüm 3

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Attack on Titan 4. Sezon, Bölüm 3 çıkış tarihi: 2023

Attack on Titan Konusu:

Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir. Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen, insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır. Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise 100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır. Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

16 Jujutsu Kaisen 2. Sezon

2022 animeleri, 2022 son bahar animeleri

Jujutsu Kaisen 2. sezon çıkış tarihi: 2023

Jujutsu Kaisen Konusu:

Bir çocuk… “doğru ölüm” için savaşır.rnrnZorluklar, pişmanlık, utanç… İnsanların hissettiği olumsuz duygular günlük hayatımızda gizlenen lanetlere dönüşür. Lanetler tüm dünyaya yayılır; insanları korkunç bir talihsizliğe, hatta ölüme götürebilir. Dahası, lanetler yalnızca başka bir lanetle defedilebilir.rnrnItadori Yuji sıradan bir lise hayatı yaşamakla birlikte çok büyük bir fiziksel güce sahiptir. Bir gün, lanetlerce saldırıya uğrayan bir arkadaşını kurtarmak için İki Yüzlü Hayalet’in parmağını yer ve laneti kendi ruhuna alır. Artık İki Yüzlü Hayalet ile aynı bedeni paylaşmaktadır. Büyücülerin en güçlüsü olan Gojo Satoru’nun yönlendirmesiyle, lanetlerle savaşan bir organizasyon olan Tokyo Büyükşehir Teknik Büyücülük Lisesi’ne kabul edilir. Böylece, bir laneti def etmek için lanete dönüşen çocuğun kahramanlık masalı; asla geri dönemeyeceği hayatı başlar.

Bu içeriğe bir tepki nedir?

Benzer Yazılar

1 / 41

Cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1xbet fedsang.org infoisrael.net casino siteleri deneme bonusu veren siteler bodrum escort starzbet starzbet telegram starzbet giriş starzbet güncel adres meritking deneme bonusu